Heb jij een sterk merk?
Luister onze podcast en bepaal dit voor jezelf

Jouw merk is het krachtigste middel voor jou als ondernemer. Je merk is namelijk de beleving van je bedrijf in het hoofd van je klant. Deze beleving bepaalt of klanten wel of niet voor jou kiezen. En daarmee dus alle omzet en het succes van je organisatie.

Jouw merk beweegt mee

Het gevoel dat jouw merk overbrengt en het verhaal dat je vertelt is niet statisch. Alles om je heen verandert, dus beweegt jouw merk mee. Als bijvoorbeeld de markt verandert, je klanten nieuwe behoeftes krijgen of je team groeit – en daardoor verschillende opvattingen ontstaan over wie jullie zijn – dan is het nodig om opnieuw je verhaal helder te krijgen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nooit echt geïnvesteerd hebt in het opzetten van je merk en je sowieso nog een helder verhaal nodig hebt.

Reflecteren op je merk

Hoe dan ook, het sterk houden van je merk is van directe invloed op de toekomst van je bedrijf. Daarom bieden we je een makkelijke manier om te reflecteren op je merk. We zijn de studio van de Groeivoer Podcast voor Ondernemers ingedoken en vertellen over waar de kracht van merken vandaan komt.

De podcast luisteren

Bekijk de podcast hieronder op Youtube of via de kanalen van Apple of Spotify.

Persoonlijk doorpraten? Boek een mini-strategiesessie!

Wil je met ons persoonlijk doorpraten over branding? Plan dan jouw mini-strategiesessie in. Een uur lang zoom je met Tamarind of Maurits in op je business en ontvang je persoonlijke inzichten over de voordelen van een merkstrategie voor jouw onderneming. Ook laten we je ons merkbouwprogramma voor ondernemers zien.

Boek een gratis strategiesessie