Distinctive Brand Power™

Transformeer je product
in een Distinctive Brand
waar mensen van houden

Een strategisch merkbouwprogramma van 12 weken dat je met helderheid en kracht van start-up naar scale-up brengt

Boek een gratis strategiesessie

Distinctive Brand Power™

Transformeer je product in een Distinctive Brand waar mensen van houden

Distinctive Brand Power™ is een strategisch merkbouwprogramma van 12 weken dat je met helderheid en kracht van start-up naar scale-up brengt

Boek een gratis strategiesessie

Zet de kracht van branding in om de concurrentie achter je te laten en duurzame groei te genereren.

Stel je eens voor dat je de inzichten, strategieën, verhalen en principes hebt om voor jaren aan je groei te werken. Dat je kunt ontsnappen uit ‘commodityland’ en jouw bedrijf buitengewoon bijzonder wordt. En wat als klanten automatisch voor jou kiezen en meer willen betalen dan voor de concurrentie? Dit is waar bedrijven met een Distinctive Brand van profiteren, en jij kunt een van hen zijn.

Distinctive Brand Power™ is een strategisch merkbouwprogramma van 12 weken waarin we samenwerken aan één doel: de ‘enige keuze’ worden voor jouw klanten.

Ga je hoofd uit en de harten van je team binnen

‘Als founder van meerdere SaaS-bedrijven ben ik altijd bezig met het lanceren van nieuwe concepten. Vaak zit veel hiervan al in mijn hoofd, maar krijg ik het niet helder op papier of verwerkt in een sterk merkconcept. Het is dan te vaag om een heel team achter te krijgen. Wat ik nodig had is een verhaal dat ik kan laten rondgaan in mijn bedrijf en dat mensen laat voelen waarom ze doen wat ze doen. Dit heb ik in handen gekregen door Distinctive Brand Power. Ons merk zit nu in de harten van onze mensen waardoor we de juiste richting uitgroeien.’

Dion Duimel, Duodeka

Over branding intern

In dit programma:

Leer je de transformatieve kracht van branding kennen
Verkrijg je betere inzichten in de behoeftes, drijfveren en emoties van je doelgroep dan de concurrentie heeft
Ontdek je hoe je op diepere niveaus waarde creëert, waarvoor klanten extra willen betalen en langer blijven
Krijg je een merkverhaal dat de verbeelding triggert en transformatie activeert
Creëer je een heldere brand purpose waarmee je jouw team inspireert en motiveert
Ontwikkel je een merkpersoonlijkheid en waardes die jou verbinden met de harten van je doelgroep
Krijg je een set van merkprincipes die richting geven voor communicatie, gedrag en al je andere uitingen
Bouw je aan thought leadership, claim je jouw unieke positie in je branche en word je de ‘enige keuze’ voor je klant

Bedacht om jouw onderscheidende kracht te versterken en je op emotioneel niveau te verbinden met jouw klanten, dit is:
Distinctive Brand Power™

1 The Power of You

‘Safe is the new risky.’ Succesvolle merken van nu zijn de merken die het lef hebben positie in te nemen. Stop met jezelf bezighouden met inwisselbare productkenmerken. Ga jezelf bezighouden met wie je bent en waar je voor staat. Ontdek jouw authentieke kracht en onderscheid je van de concurrentie.

2 The Ideal Client

Het succes van je scale-up wordt door één ding bepaald: de keuze van je klant. Het is cruciaal je klant beter te begrijpen dan de concurrentie. Ontdek waarom ze willen wat ze willen en leer hoe je het verschil in de levens van mensen maakt. Zo kom je in de hogere regionen van waardecreatie.

3 Your Distinctive Power™

Degene die de meeste waarde creëert, zal winnen. Je gaat ontdekken hoe je de enige keuze wordt, de positie vanuit waar jouw klant bereid is om spontaan meer te betalen dan voor hun tweede keuze. Jouw onderscheidende kracht zal ervoor zorgen dat de diepte en lengte van de relatie met jouw klant naar een heel nieuw niveau wordt getild.

4 The Power Multiplier™

Heb je jouw onderscheidende kracht ontdekt? Dan ga je deze positioneren in de hoofden van alle mensen die met en voor jou werken. Tijdens dit onderdeel ontwikkelen we de creatieve ideeën waarmee je jouw merk altijd en overal consistent communiceert. Inspireer en motiveer je team en steel de harten van jouw doelgroep!

5 Brand Coaching

Wek je merk tot leven door van elk touchpoint iets bijzonders te maken. Dit onderdeel omvat tien coaching calls om je te helpen met de implementatie van je merkstrategie. We werken met het canvas van de vijf brand dimensions: Product, Dienstverlening, Omgeving, Mensen en Communicatie.

Boek een gratis strategiesessie

Meer weten over ons strategisch merkbouwprogramma Distinctive Brand Power™? Boek dan een gratis strategiesessie. Samen gaan we kijken waar je naartoe wilt, waar je nu bent en hoe je kunt profiteren van de kracht van branding. No strings attached!

Boek de sessie