Distinctive Brand Power™

In 12 weken klaar voor een duurzame groei van jouw organisatie

Een strategisch merkbouwprogramma waarmee je met helderheid en kracht de volgende stap in je ontwikkeling kunt zetten.

Boek een gratis strategiesessie

Distinctive Brand Power™

In 12 weken klaar voor een duurzame groei van jouw organisatie

Een strategisch merkbouwprogramma waarmee je met helderheid en kracht de volgende stap in je ontwikkeling kunt zetten.

Boek een gratis strategiesessie

Laat de concurrentie achter je en genereer meer groei met branding

Sta jij op het punt in je organisatie waar het roer om moet? Om te kunnen groeien, om tot rust te komen of juist om nieuwe stappen te zetten en te professionaliseren? Vraag jij je regelmatig af wie je eigenlijk bent als organisatie? Waar je staat in de markt, omdat deze is veranderd? Wie jouw ideale klanten zijn? Welk verhaal je nu eigenlijk moet vertellen? Hoe je je doelen kunt bereiken? Of is het tijd om meer betekenis te geven aan jouw product?

Dan is dit hét moment om aan de slag te gaan met het Distinctive Brand Power™ programma.

Het programma waar een merkstrategie wordt ontwikkeld op basis van de behoeftes van jouw klant. Laat de concurrentie achter je en word de enige keuze voor jouw klant. Zo realiseer je met nieuwe energie een duurzame groei!

Ons programma is ontworpen om ondernemers en teams te helpen resultaten sneller en gemakkelijker te bereiken. Of dit nu groei is, een pas op de plaats of een herpositionering.

Het Distinctive Brand Power™ aanpak

In dit programma werken we 12 weken samen met jou aan jouw Distinctive Brand Power. Maar niet alleen met jou, we nemen je hele team mee in het proces. Zo wordt iedereen eigenaar, creëren we draagvlak, hervinden we energie en maken we slim gebruik van alle verschillende inzichten.

Je hebt nu alles in handen om een duurzame groei in te zetten. Een strategie, een concept, een verhaal, een totaalpakket om de volgende fase van jouw organisatie in te gaan. Je zult ervaren dat je nu sneller keuzes kunt maken, makkelijker je verhaal kunt vertellen en bovenal, je ervaart veel meer rust bij jezelf en in je organisatie.

Waarom het Distinctive Brand Power™

Maar één bureau nodig voor zowel het strategische, als het onderzoekende als het creatieve proces.
In dit programma krijg je niet alleen de uitkomst, maar leren we je ook over branding en creativiteit.
Je weet waar je waarde kunt creëren, waar klanten extra voor willen betalen en bij je blijven.
Je hebt een set van principes die de basis vormen voor communicatie en je eigen organisatiecultuur.
Je hebt een handleiding voor reclame- en marketingbureaus.
Je weet hoe je de harten van je klant moet raken en hoe je daar moet blijven.
Je krijgt meer rust en de kracht om nieuwe stappen te zetten.
Je werkt 12 weken samen met een ontzettend leuk en krachtig team, en daarna blijven we gewoon in contact.

Ontwikkeld om jouw onderscheidende kracht te vinden en te versterken. De enige keuze te worden voor jouw klant, dit is: Distinctive Brand Power™

1 The Power of You

Wat zijn jouw dromen? Jouw ambities? Waar ga jij ‘aan’ van? Daar draait het om! Succesvolle merken van nu zijn merken die het lef hebben om een positie in te nemen in de markt. Geen dertien in een dozijn, maar met een authentieke en onderscheidende kracht. Die heb jij ook, je hoeft hem alleen maar even scherp te stellen!

Hoe dan?
We starten deze reis samen met jou en jouw team. We gaan tijdens een creatieve en levendige brainstorm aan de slag om jouw dromen en ambities boven water te krijgen. Misschien heb je ze al helder, maar vinden we onderliggende behoeften die die dromen en ambities kracht bij zetten. En welke authentieke krachten heb je nog meer? Met een doelenduel dagen we je uit om vanuit een ander perspectief naar het bedrijf te kijken.

2 The Power of Customers

Elke ondernemer weet dat focus tot goede dingen leidt. En dat betekent ook focus op jouw ideale klant. Het is cruciaal om je klant beter te begrijpen. Te weten wat ze willen, hoe ze dat graag willen en waarom ze dat willen. Wat zijn hun behoeftes? Waar hechten ze waarde aan? Wat is hun job-to-be-done? Deze wetenschap zorgt voor organisatorische inzichten. Of het nu gaat om je dienstverlening, je producten, de commerciële waarde van je organisatie. Of zeker zo belangrijk, de helderheid, rust & focus die jij krijgt als ondernemer.

Hoe dan?
Tijdens een workshop gaan we samen ontdekken wie jouw ideale klant is. We gaan deze uitgebreid definiëren, zodat we precies weten wat jouw klant wil. Hebben we dit in kaart, zullen wij starten met diepte-interviews met (potentiële) klanten, waarbij we onder de oppervlakte duiken en ontdekken welke emoties en diepere drijfveren zij hebben. Het onderzoeksverslag dat je ontvangt, geeft je waardevolle inzichten die je nu en later nodig zult hebben.

3 Your Distinctive Power

De enige keuze worden voor jouw klant gaat om waarde creëren en toevoegen voor je klant. Degene die de meeste waarde creëert staat bovenaan. Sterker, je klant is ineens bereid meer te betalen voor jouw diensten of producten. Welke waarde kun jij toevoegen voor jouw ideale klant?

Hoe dan?
Door de uitkomsten van voorgaande stappen te combineren, leggen we de basis voor jouw merkstrategie. We weten welke klus er geklaard moet worden, voor welke klant. Welke ambities je hebt en welke kansen er liggen. In deze fase zorgen we dat we de waarde creëren die jou de enige keuze maakt voor jouw klant. Dit doen we tijdens een workshop met jou en jouw team. Dan gaan wij verder in onze studio. Deze sluiten we af met je brand opportunity en de positionering.

4 The Power Multiplier

Heb je jouw onderscheidende kracht ontdekt? Dan ga je deze positioneren in de hoofden van alle mensen die met en voor jou werken. Tijdens dit onderdeel ontwikkelen we de creatieve ideeën waarmee je jouw merk altijd en overal consistent communiceert. Inspireer en motiveer je team en steel de harten van jouw doelgroep!

Hoe dan?
In deze fase kennen we jouw ambities, weten we wie jouw ideale klant is en waarom jij de enige keuze voor hen bent. Tijd om het handen en voeten te geven. We duiken samen met jou een creatieve workshop in, waarin niets te gek is. Wat nu als alles kan en alles mag?! Laat onze verbeeldingskracht het werk doen. Daarna gaan wij aan de slag en verrassen je met creatieve, maar heldere en concrete concepten. We presenteren twee concepten met bijbehorende moodboards. Kies en laat je verrassen.

5 The Power Playbook

En dan moet de wereld weten. Met een authentiek, krachtig verhaal, waarin jouw klant zich kan herkennen. De nieuwe merkstrategie speelt in op de motivaties en triggers van je klant. Maar belangrijker nog: het zet barrières bij potentiële klanten om in overtuiging. Vertel je verhaal aan iedereen die het horen wil. Niets staat je meer in de weg om een duurzame groei te realiseren. Aan de slag!

Hoe dan?
We vertalen jouw favoriete brandconcept naar een verhaal. Jouw merkverhaal, met duidelijke richtlijnen voor medewerkers, maar ook mediabureaus. Aan de hand van merkprincipes vertalen we dit naar de story voor jouw klanten. Want jouw merk staat als een huis. Op dit punt komt alles bij elkaar. Jouw brand purpose, merkwaarden, merkidentiteit, brand principes, je merkbelofte en je brandstory / merkverhaal. Oftewel… Your Power Playbook! Jullie houvast voor een duurzame groei de komende jaren.

6 Powerful Coaching

Waar de meeste bureaus nu stoppen gaan wij verder, want je herkent het vast. Je bent druk geweest met een herpositionering, en je wordt weer opgeslokt door de waan van de dag. Daarom nemen wij geen afscheid, maar blijven wij jouw stok achter de deur. We plannen 10 coachingcalls in om je te ondersteunen met de implementatie van je merkstrategie. Of je nu vragen hebt over wat we hebben neergezet of juist hoe je nu verder moet. Of heb je hulp nodig bij de uitvoering? Het staat je vrij om te vragen en wij denken gewoon met je mee.

Boek een gratis strategiesessie

Meer weten over ons strategisch merkbouwprogramma Distinctive Brand Power™? Boek dan een gratis strategiesessie. Samen gaan we kijken waar je naartoe wilt, waar je nu bent en hoe je kunt profiteren van de kracht van branding. No strings attached!

Boek de sessie