Nieuwsgierigheid en creativiteit

Better brands creëren is wat wij graag doen. Merken neerzetten die een glimlach toveren op de gezichten van mensen en die het verschil maken in de wereld. Door onze nieuwsgierige aard en onze innerlijke drive om merken betekenis te geven, helpen wij onze klanten aan nieuwe inzichten en inspiratie. Dit met een strategie die hen in staat stelt de beste versie van zichzelf te zijn.

Neem contact op

Everbetter hub

Wij zien onze werkplek niet als kantoor, maar als het middelpunt – een hub – van creativiteit en partnerschap. Gevestigd in het bruisende centrum van Tilburg, verwelkomen we je graag voor een lekker kopje koffie en een goed gesprek.

Plan een bezoek

Het team

Maurits Vroombout
Merkstrateeg en consultant

Geen piloot, geen brandweerman… Mijn grote droom was het schrijven van een encyclopedie. Machtig vond ik dat. Onderzoek doen. Nieuwsgierigheid is mijn aard, zeg maar. En dat is de rode draad in mijn leven. Het verplaatsen in anderen, wanneer ik mijn hobby toneelspelen uitoefen. Het ontdekken van andere culturen, als ik het vliegtuig uitstap. Het verdiepen in anderen, tijdens mijn werk als merkstrateeg. Ik ga aan wanneer merken en mensen tot bloei komen, en ik draag daar graag mijn steentje aan bij.

Tamarind Houghton
Creatieve merkstrateeg

“Als er een cadeau gekocht moet worden, dan kun je bij Tam terecht.” Dat zeggen ze over mij, en dat klopt wel. Een cadeau moet voor mij echt bij iemand passen. Ik trek de natuur in met mijn hond en mijn dochtertje. Naast de rust die het me geeft, komen dan ook vaak de beste ideeën naar boven. Ik geniet er dan ook van als het cadeau een schot in de roos is. Zo werkt het bij mij ook in mijn werk. Empatisch is my middle name. Ik voel feilloos aan hoe anderen zich voelen, waar ze enthousiast van worden en vooral waar de schoen wringt. Dan gaat het kriebelen en ga ik door tot ik een passende en doordachte oplossing heb gevonden. Dus let’s do this!

Maak jouw merk ever better!

Maak écht contact met je doelgroep en vergroot de impact van jouw merk. Zet de eerste stap en neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Neem contact op