Everbetter introduceert:
The Connected Brand

Menselijker, krachtiger en leuker

Is jouw branding klaar voor de toekomst? Met The Connected Brand van Everbetter wel! We introduceren een nieuwe benadering van branding die menselijker, krachtiger en leuker is. Een innovatieve aanpak die een sterkere band smeedt met iedereen die bij jouw brand betrokken is. Ervaar met ons de magie van het merkontwikkelingsproces en voel de kracht van een merk dat van alle kanten klopt.

Maak een afspraak

Doe het beter met Everbetter

Branding is meer dan het plakken van een labeltje op je business. Waar het bij ons om gaat is het creëren van duurzame connecties. Toch zijn er maar weinig merkenbouwers die hun werkwijze zo hebben opgezet dat ze inspelen op de ambities en het gedrag van mensen. Bij Everbetter zagen we dat het beter kon. Zo ontstond The Connected Brand. Een benadering die het beter doet op drie gebieden: de connectie met je doelgroep, de connectie met je werknemers en de kracht van creativiteit.

Maak de connectie met je doelgroep

In deze ‘digital age’ veranderen levens, tradities en trends razendsnel. Smartphones en de bijbehorende media slokken onze aandacht op. Deze digitalisering – en de overvloed die daarmee ontstaat – zorgen voor verandering in ons keuzegedrag. Daarnaast speelt de steeds groter wordende diversiteit van onze samenleving een rol. Mensen zijn niet meer in te delen in traditionele demografische groepen. Herkenning en verbinding, dat is wat de doelgroep zoekt én raakt.

Meebewegen met deze interessante evolutie is nog niet tot iedereen in brandland doorgedrongen. Er zijn genoeg merkenbouwers die vanuit hun eigen bubbel iets bedenken ‘omdat ze dat altijd al zo gedaan hebben’. Wij weten wel beter. De ontwikkeling van merken van de toekomst vraagt om een andere mentaliteit en methodes. Een Connected Brand is een merk dat je bouwt om de doelgroep heen, met de doelgroep en voor de doelgroep. Wij duiken met nieuwsgierigheid en empathie in hun belevingswereld. We onderzoeken ze van top tot teen en keren ze binnenstebuiten om zo de meest waardevolle inzichten te verzamelen.

Leer meer over onze methodes en tools:

Klant- en expertinterviews Inzichtensessies Observatie en onderdompeling Gebruikstests

What’s in it for you?

Everbetter zorgt ervoor dat jouw merk zich versmelt met de belevingswereld van jouw doelgroep. We spelen in op alles wat belangrijk is: behoefte, emotie, waarden. Door onze werkwijze spreekt jouw brand dezelfde taal. Wij noemen dit het maken van een human connection. Maar daar stopt het niet mee. Omdat wij de diepere drijfveren van jouw doelgroep blootleggen, komen we razendsnel bij ze binnen. Jouw merk wordt hét middel waarmee jouw publiek hun ambities kan realiseren. En dat is ons doel: het creëren van een duurzame, synergetische connectie.

Een ander voordeel is tijd, geld én plezier. Een Connected Brand is gebaseerd op inzichten. Niet op giswerk of aannames maar op feitelijke informatie die rechtstreeks van jouw doelgroep komt. Er gaat dus geen tijd verloren aan energie zuigende discussies of het raden van motieven. Dit maakt het hele proces doelgericht en daardoor leuker, energieker en efficiënter. Je bent in staat om betere keuzes te maken, de juiste investering te doen en verlies te minimaliseren. Wie wil dat nou niet?

Maak de connectie met je werknemers

Succes zit niet alleen in de verbinding met je klanten. Een Connected Brand ontstaat door input vanuit alle lagen van de organisatie te verzamelen. Ook van medewerkers die minder op de voorgrond staan. We zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen een relevante visie heeft. Door deze inclusieve benadering voelen medewerkers zich gehoord. Betrokkenheid zorgt – naast een krachtiger fundament – voor snellere omarming van nieuwe concepten. Zo voelt iedereen in het bedrijf zich deel van het merk. Ook identificeren zij zich met de visie en de waarden die voor het bedrijf belangrijk zijn. Win-win dus!

De verbindende kracht van creativiteit

Creativiteit is zoveel meer dan een fantasievol gebeuren dat je gebruikt om alleen mooie dingen te maken. Bij Everbetter zien we creativiteit als een verbindende kracht. We gebruiken dit enerverende proces om ideeën te combineren, problemen op te lossen en ambities te realiseren. Hiervoor gebruiken we de nieuwste visies over hoe creativiteit in het brein werkt.

Hoe werkt het? We beginnen met het verzamelen en ordenen van alle inzichten. Een compleet beeld van de werkelijkheid is onmisbaar voor succesvolle concepten. Next step: het verbinden van inzichten en vormen van ideeën. Wij kijken breed en diep om te ontdekken wat de beste beslissing voor jouw merk is. Door stap voor stap, grondig te werk te gaan, ontstaat een brand dat problemen oplost en doelen bereikt. Een krachtig merk dat van alle kanten klopt!

Leer meer over onze methodes en tools:

Merkconcept Merkpositionering en merkstrategie Merkidentiteit

Jouw bedrijf heeft een Connected Brand nodig

Een merk is niet langer een labeltje. Succesvolle merken van nu, raken door een human connection te maken. En dat is wat Everbetter doet. Onze Connected Brands zitten zo stevig in elkaar dat ze het hart van je bedrijf vormen. Wij gebruiken niet alleen de inzichten van jouw doelgroep. Maar bouwen samen met hen. The Connected Brand is menselijker, krachtiger en leuker dan alle andere brands. Dus waar wacht je nog op?

Maak jouw merk een Connected Brand

Kom lekker met ons sparren! Wil je weten hoe je ons voor jouw merk kunt inzetten? En wat het je kan opleveren? We nemen graag de tijd voor je. In een uurtje hebben we het over:

  • de ambities van je merk;
  • het huidige human-gehalte;
  • ideeën voor een betere, verbindende strategie.

Klinkt dit als muziek in je oren? Vul dan direct het formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een gratis sessie in te plannen. Deze kan uiteraard ook online gedaan worden.

Bekijk de Connected Brands van Everbetter

All-in-one software platform Goodweek