Verder gaan dan anderen

Het strategisch designbureau Everbetter is opgericht vanuit het inzicht dat veel designbureaus zich niet focussen op het effect van hun werk. Impact creëren voor zowel business als mensen. Dat is waar design voor moet worden ingezet als je het ons vraagt. Om dit te bereiken hebben wij onze mindset ontwikkeld. Deze weten we succesvol tot leven te brengen in projecten voor commerciële en non-profitorganisaties.

Onze missie

Het creëren van zinvolle momenten tussen mensen en merken.

Everbetter_studio

Het team

Maurits Vroombout
Design consultant & Co-founder

Maurits is de vragensteller en luisteraar.
De juiste oplossing voor het juiste probleem vinden is wat hem drijft. Zijn grootste kracht? Onderzoek doen en samen met de klant de beste route naar succes bepalen.

Everbetter_TamarindHoughton

Tamarind Houghton
Designer & Co-founder

In het analyseren van onderzoeksresultaten en het ontwikkelen van concepten ligt Tamarinds grote kracht. Ze verbindt ideeën, houdt ervan om deze te visualiseren en daarmee een brede glimlach op het gezicht van de klant te toveren.

Everbetter_KarolinavanLeest

Karolina van Leest
Visual Designer

Als visual designer versterkt Karolina het team van Everbetter op alle fronten. Haar passie ligt bij beeld, typografie, kleur en vorm, wat haar sterk maakt in haar ontwerpen.

Sil van Dommelen. Stagiaire Bij Everbetter

Sil van Dommelen
Stagiaire Trend Research & Concept Creation

Als Trend Research & Concept Creation studente zal Sil de komende maanden haar kennis en passie inzetten om samen met het team concepten te ontwikkelen en verbeteren. Ze houdt ervan om actuele trends op een creatieve manier te verwerken in het ontwikkelingsproces om zo tot verrassende mogelijkheden te komen.

Bekijk onze video