Welkom op de ondernemerskermis!

In welke crazy ride zit jij? Doe de test!

Ontvang een verhelderende beschrijving van jouw ondernemerschap en hoe een merkstrategie kan zorgen voor een duidelijke koers.

Ondernemerschap is als een wilde kermisrit vol opwinding, uitdaging, paniek en geluk. Deze ondernemersreis geeft oneindig veel voldoening, maar chaos kan ervoor zorgen dat het moeilijker wordt om bij je gedroomde doel aan te komen.

Beter is om jouw ‘crazy ride’ te leren beteugelen. Doe deze ondernemerstest en weet binnen vijf minuten in welke crazy ride jij zit. Je ontvangt dan advies over hoe jij in jouw situatie met een merkstrategie op een heldere koers komt. Het hoofd koel houden op de ondernemerskermis? Start de test!

Ondernemerskermis

Welkom op de ondernemerskermis!

In welke crazy ride zit jij?

Ontvang een verhelderende beschrijving van jouw ondernemerschap en hoe een merkstrategie kan zorgen voor een duidelijke koers.

Ondernemerschap is als een wilde kermisrit vol opwinding, uitdaging, paniek en geluk. Je ging het avontuur aan omdat je als ondernemer de drive hebt om het anders te doen. Maar te lang verblijven in de chaos van de ondernemerskermis is niet goed. Het zorgt ervoor dat het moeilijker wordt om bij je gedroomde doelen aan te komen.

Beter is om jouw crazy ride te beteugelen. Verschaf jezelf daarom inzicht in welke attractie jij zit en of je met een merkstrategie het hoofd koel kunt houden. Doe deze test van Everbetter en weet binnen 5 minuten in welke crazy ride jij zit. Je ontvangt een advies op maat over hoe jij met een merkstrategie een duidelijke koers naar een helder punt op de horizon krijgt.