Spring eruit met een verpakkingsontwerp van Everbetter

Een verpakking is meer dan een productnaam en productfoto op een doosje. Een verpakking is een expressie die consumenten in een fractie van een seconde enthousiast moeten maken over jouw product. Bij Everbetter ontwikkelen we treffende verpakkingsontwerpen die jouw productvoordelen en merkverhaal verbinden met de behoeftes en waarden van je klanten.

Maak een afspraak

Een dieper begrip is de sleutel tot een effectief packaging design

Bij Everbetter geloven we dat een dieper begrip van onze klanten tot buitengewone resultaten leidt. Als verpakkingsontwerp bureau ontwerpen we niets omdat we denken dat het er goed uitziet: onze verpakking designs zijn op inzichten gebaseerd. We combineren onderzoek met creativiteit om een sterke connectie tussen jouw verpakking en je klanten te realiseren.

Deze merken hebben door ons een verpakking laten ontwerpen

Groente was nog nooit zo lekker Hela groentedressings

Samenwerken met verpakking designbureau Everbetter?

Een verpakking laten ontwerpen kan variëren van een kleine upgrade tot de ontwikkeling van een compleet nieuw packaging design. Over het algemeen werken we zo:

  • Kick-off. Een meeting om meer te weten te komen over jouw doelen voor het verpakkingsontwerp. Ook stemmen we de aanpak en scope met elkaar af.
  • Design research. Dit kunnen een inzichtensessie zijn om meer te weten te komen over je product, een winkelbezoek, deskresearch of gebruikstests.
  • Verpakkingsconcept. De inzichten uit het onderzoek verbinden we met elkaar tot een creatief verpakkingsconcept. Dit presenteren we als renders of een tastbare mockup. Samen met jou finetunen we het concept.
  • Verpakkingsontwerp. Als de conceptschetsen akkoord zijn, vertalen we het concept naar een kant-en-klaar packaging design. Dit kan betekenen dat we productfoto’s of foodshots maken of een gespecialiseerde illustrator inschakelen.
  • Opmaak verpakkingslijn. Bestaat jouw aanbod uit een serie producten? Dan staat onze designstudio klaar om het ontwerp toe te passen op alle individuele producten.

Dit zijn de dingen die ons bijzonder maken

1

Onze mindset

Wij geloven dat branding in de toekomst minder over logo’s en veel meer over verbinding maken gaat. De human connection. Voor ons is diep begrip van wat jouw merk doet en hoe je behoeftes van je doelgroep vervult de sleutel tot het bouwen van een succesvol, connected brand.

2

Onze methodes

Bij Everbetter investeren we continu in onze expertise. Onze methode combineert de wereld van human-centered design met branding. We gebruiken de nieuwste inzichten over hoe creativiteit in het brein werkt om abstracte ideeën succesvol om te zetten naar concrete uitingen.

3

Onze mensen

Een Everbetter projectteam bestaat uit een researcher, een conceptontwikkelaar en een designer. Ze werken samen met diverse specialisten aan één doel: het beste in jouw merk naar boven halen.

4

Onze vibe

Uitnodigend, inspirerend en energiek. Bij Everbetter zijn we open en avontuurlijk. We verwelkomen graag nieuwe – en soms ongebruikelijke – ideeën en geven ze alle ruimte om zich tot inspirerende en opvallende concepten en ontwerpen te ontwikkelen.

Op zoek naar een verpakking designbureau?

Maak een vrijblijvend afspraak met ons om te praten over jouw ambities.

Plan een gesprek