Onderscheid je in het schap met een verpakkingsconcept van Everbetter

Duurzaamheid, onvoorspelbaar consumentengedrag en de toenemende vraag naar innovatie maken de retailmarkt tot één van de meest uitdagende sectoren. Bij Everbetter ontwikkelen we treffende verpakkingsconcepten die jouw waarden en ambities verbinden met die van je klanten. Onze verpakkingsconcepten zijn inspirerend en memorabel, versterken jouw merkverhaal en onderscheiden zich in het schap.

Maak een afspraak

Jouw merk en jouw klant zijn ons startpunt

Everbetter’s conceptontwikkeling voor een verpakking wordt gedreven door jouw merk en je klant. Dit betekent dat jouw merkpositionering, merkidentiteit én een dieper begrip voor jouw klant een grote rol spelen tijdens het creëren van het verpakkingsconcept.

Deze merken hebben door ons een verpakking laten ontwerpen

Groente was nog nooit zo lekker Hela groentedressings

Samenwerken met verpakking design bureau Everbetter?

Een verpakking laten ontwerpen kan variëren van een kleine upgrade tot de ontwikkeling van een compleet nieuw packaging design. Over het algemeen werken we zo:

  • Kick-off. Een meeting om meer te weten te komen over jouw doelen voor het verpakkings ontwerp. Ook stemmen we de aanpak en scope met elkaar af.
  • Design research. Dit kunnen een inzichtensessie zijn om meer te weten te komen over je business, een winkelbezoek om de concurrentie en de omgeving te bekijken, deskresearch of gebruikstests.
  • Conceptontwikkeling. Everbetter ontwikkelt concepten voor verpakkingen volgens de nieuwste methodes in conceptontwikkeling. Als designers gebruiken we recente inzichten over hoe creativiteit werkt in het brein om abstracte ideeën om te zetten naar sterke en goed uitvoerbare verpakkingsconcepten.
  • Verpakkingsconcept. We presenteren onze concepten als renders van een verpakkingsontwerp of een tastbare mockup. Samen met jou finetunen we het concept totdat het klaar is om te implementeren als verpakking design.
  • Verpakkingsontwerp. De laatste stap is het doorvertalen van het concept naar een kant-en-klaar packaging design. Dit kan betekenen dat we productfoto’s of foodshots maken of een gespecialiseerde illustrator inschakelen.

Dit zijn de dingen die ons bijzonder maken

1

Onze mindset

Wij geloven dat branding in de toekomst minder over logo’s en veel meer over verbinding maken gaat. De human connection. Voor ons is diep begrip van wat jouw merk doet en hoe je behoeftes van je doelgroep vervult de sleutel tot het bouwen van een succesvol, connected brand.

2

Onze methodes

Bij Everbetter investeren we continu in onze expertise. Onze methode combineert de wereld van human-centered design met branding. We gebruiken de nieuwste inzichten over hoe creativiteit in het brein werkt om abstracte ideeën succesvol om te zetten naar concrete uitingen.

3

Onze mensen

Een Everbetter projectteam bestaat uit een researcher, een conceptontwikkelaar en een designer. Ze werken samen met diverse specialisten aan één doel: het beste in jouw merk naar boven halen.

4

Onze vibe

Uitnodigend, inspirerend en energiek. Bij Everbetter zijn we open en avontuurlijk. We verwelkomen graag nieuwe – en soms ongebruikelijke – ideeën en geven ze alle ruimte om zich tot inspirerende en opvallende concepten en ontwerpen te ontwikkelen.

Op zoek naar een verpakking design bureau?

Maak een vrijblijvende afspraak met ons om te praten over jouw ambities en de manier waarop wij werken.

Plan een gesprek