Creëer fans door een slim offertedesign

Een offerte aanbieden waartegen jouw klanten volmondig ja zeggen? Als spil in het verkoopproces is jouw offerte van onschatbare waarde. Bij Everbetter, creatief bureau voor branding en design hebben we om die reden een gespecialiseerde dienst opgezet: offertedesign. We maken van saaie documenten, wervende verkooptools.

Maak een afspraak voor een presentatie

Design speelt een cruciale rol in de effectiviteit van jouw offerte

De grafisch vormgevers van Everbetter ontwerpen offertes volgens de laatste methodes in human-centered design. We verdiepen ons in jouw business en jouw klant. Zo vinden we motivaties, soft spots en kansen. We combineren designtechniek met inzichten uit de waarnemingspsychologie. Dit resulteert in mooie offerte ontwerpen die beter converteren, minder misverstanden toelaten en sneller te maken zijn.

Dit bereik je met offerte ontwerp van Everbetter

Tijdsbesparing

Met een doordacht offerteformat maken verkopers sneller offertes. Zo houden ze tijd over om nieuwe klanten te vinden.

Klantenbinding

Door het aanbod begrijpelijk te presenteren en transparant te zijn over voorwaarden, bouw je met je klant een betere langetermijnrelatie op.

Beter imago

Presenteer je krachtig, onderscheidend en raak aan de diepere behoeftes van je klanten. Dit versterkt het imago van je bedrijf.

Minder misverstanden

Voorkom misverstanden door je klant op positieve wijze te laten committeren aan afspraken over verantwoordelijkheden, betalingswijzen en to-do’s.

Hogere conversie

Klanten plaatsen sneller een handtekening onder offertes die ze begrijpen en waarin ze hun wensen herkennen. Bereik meer up-selling door slimme handigheidjes.

Geïnteresseerd in een samenwerking met ons?

Een offertedesign-project kan er zo uitzien:

  • Kick-off. Een meeting om meer te weten te komen over jouw ambities rond je offerte.
  • Expert review. Dit is een audit van je huidige offerte, op basis van wetenschappelijke criteria. Hieruit rollen de eerste verbeterpunten.
  • Sessie gebruikersgroepen. We nemen als startpunt de mensen waarvoor we de offerte maken. Tijdens een gezamenlijke sessie zoomen we in op hun gedrag en drijfveren.
  • Randvoorwaarden. We brengen de mogelijkheden en beperkingen in beeld van IT-systemen, juridische kaders, merkwaarden, etcetera.
  • Designprototype. Nu wordt het echt leuk. De eerste visuele en tekstuele uitwerking van je nieuwe offerte. Optie: een gebruikstest bij je klanten.
  • Implementatie. Het implementeren van het design in je bedrijfssoftware. Ook een Wordsjabloon is een veelgekozen tool.

Everbetter is preferred supplier van offertedesign voor de klanten van Gripp bedrijfssoftware.

Dit zijn de dingen die ons bijzonder maken

1

Onze mindset

Wij geloven dat branding in de toekomst minder over logo’s en veel meer over verbinding maken gaat. De human connection. Voor ons is diep begrip van wat jouw merk doet en hoe je behoeftes van je doelgroep vervult de sleutel tot het bouwen van een succesvol, connected brand.

2

Onze methodes

Bij Everbetter investeren we continu in onze expertise. Onze methode combineert de wereld van human-centered design met branding. We gebruiken de nieuwste inzichten over hoe creativiteit in het brein werkt om abstracte ideeën succesvol om te zetten naar concrete uitingen.

3

Onze mensen

Een Everbetter projectteam bestaat uit een researcher, een conceptontwikkelaar en een designer. Ze werken samen met diverse specialisten aan één doel: het beste in jouw merk naar boven halen.

4

Onze vibe

Uitnodigend, inspirerend en energiek. Bij Everbetter zijn we open en avontuurlijk. We verwelkomen graag nieuwe – en soms ongebruikelijke – ideeën en geven ze alle ruimte om zich tot inspirerende en opvallende concepten en ontwerpen te ontwikkelen.

Klaar voor een offerte die fans creëert?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze offerte designer voor een persoonlijke presentatie over offerte design.

Plan een gesprek