Merkidentiteit design voor connected brands

Het succes van jouw merk zit in een sterke connectie met je doelgroep. Everbetter, creatief bureau voor branding en design, creëert merkidentiteiten die deze connectie maken. We noemen onze merken connected brands. Het zijn merken die worden gebouwd op een dieper begrip voor de doelgroep en daarmee een sterke verbinding aangaan.

Maak een afspraak

Een dieper begrip voor je doelgroep is de sleutel tot een sterke merkidentiteit

Everbetter ontwerpt merkidentiteiten door brand design te combineren met de nieuwste methodes uit de human-centered design-aanpak. We werken met onderzoeksmethodes die ons een dieper begrip voor jouw business en je klanten geven. We signaleren opvattingen, drijfveren, behoeftes, trends en ontdekken waar de kansen liggen. Deze waardevolle inzichten gebruiken we als startpunt voor het creëren van jouw unieke brand identity.

Everbetter heeft succesvolle merkidentiteiten ontwikkeld voor

Be ColourfulThe Highlander Hotel

Discover the water through playFibby

Samenwerken met ons merkenbureau?

Merkidentiteiten ontwikkelen gaat bij ons vaak zo:

  • Kick-off. Een meeting om meer te weten te komen over jouw doelen. Ook stemmen we de aanpak en scope met elkaar af.
  • Creatieve sessie. Een sessie om in te zoomen op jouw business en jouw eigen visie op je merk.
  • Merkonderzoek. Onderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van diepte-interviews met klanten, observatie en onderdompeling.
  • Merkinzichten. Analyse van het klanten onderzoek. We presenteren deze als waardevol inzichtenrapport.
  • Merkpositionering. Samen definiëren we jouw merkpositionering en merkwaarden.
  • Merkconcept. Nu is het tijd voor creatie! We ontwikkelen een merkconcept en beschrijven de merkidentiteit.
  • Design en creatie. Als je een goed gevoel hebt bij de creatieve richting, gaan we starten met het ontwerpen van de visuele merkidentiteit.
  • Merkidentiteit. Voortbouwend op de merkpositionering en het merkconcept, ontwerpt onze brand studio jouw bedrijfslogo, visuele identiteit, tone of voice en alle andere items van een corporate identity.
  • Brandbook. Jouw corporate identity design leggen we vast in een brandbook, dat je kunt gebruiken als naslagwerk en inspiratiebron voor het gewenste merkimago en merkcommunicatie.

Dit zijn de dingen die ons bijzonder maken

1

Onze mindset

Wij geloven dat branding in de toekomst minder over logo’s en veel meer over verbinding maken gaat. De human connection. Voor ons is diep begrip van wat jouw merk doet en hoe je behoeftes van je doelgroep vervult de sleutel tot het bouwen van een succesvol, connected brand.

2

Onze methodes

Bij Everbetter investeren we continu in onze expertise. Onze methode combineert de wereld van human-centered design met branding. We gebruiken de nieuwste inzichten over hoe creativiteit in het brein werkt om abstracte ideeën succesvol om te zetten naar concrete uitingen.

3

Onze mensen

Een Everbetter projectteam bestaat uit een researcher, een conceptontwikkelaar en een designer. Ze werken samen met diverse specialisten aan één doel: het beste in jouw merk naar boven halen.

4

Onze vibe

Uitnodigend, inspirerend en energiek. Bij Everbetter zijn we open en avontuurlijk. We verwelkomen graag nieuwe – en soms ongebruikelijke – ideeën en geven ze alle ruimte om zich tot inspirerende en opvallende concepten en ontwerpen te ontwikkelen.

Ook een connected brand worden?

Laten we het hebben over jouw ambities, de manier waarop wij als brand identity bureau werken en de kansen van jouw merk identiteit.

Plan een gesprek