Creëer focus met een treffend merkconcept

Bij Everbetter nemen we bedrijven mee door alle mogelijkheden – ook de minder vanzelfsprekende – en laten zien hoe een merk concept de belangen van jou en jouw doelgroep verbindt. Onze merkconcepten vallen op, inspireren en zijn toekomstbestendig. Ze dienen als basis voor sterke merkidentiteiten en merkstrategieën die jarenlang meekunnen.

Maak een afspraak

Een merkconcept ontwikkelen met Everbetter

Everbetter ontwikkelt merk concepten volgens de nieuwste methodes in conceptontwikkeling. We gebruiken recente inzichten over hoe creativiteit werkt in het brein om abstracte ideeën om te zetten naar sterke en goed uitvoerbare merkconcepten.

Bekijk in deze cases hoe observatie en onderdompeling het begrip vergrootte

Be ColourfulThe Highlander Hotel

Discover the water through playFibby

Een merkconcept ontwikkelen met merkontwikkelingsbureau Everbetter heeft veel voordelen.

Een merkconcept:

  • Inspireert en helpt beslissingen te nemen tijdens een merkontwikkeling traject.
  • Is een creatieve leidraad voor merkcommunicatie, zowel visueel als tekstueel.
  • Heeft het vermogen om de aandacht te trekken.
  • Is herkenbaar, memorabel en blijft boeien.
  • Draagt bij aan het creëren van merkvoorkeur.
  • Heeft waarde voor de lange termijn.

Dit zijn de dingen die ons bijzonder maken

1

Onze mindset

Wij geloven dat branding in de toekomst minder over logo’s en veel meer over verbinding maken gaat. De human connection. Voor ons is diep begrip van wat jouw merk doet en hoe je behoeftes van je doelgroep vervult de sleutel tot het bouwen van een succesvol, connected brand.

2

Onze methodes

Bij Everbetter investeren we continu in onze expertise. Onze methode combineert de wereld van human-centered design met branding. We gebruiken de nieuwste inzichten over hoe creativiteit in het brein werkt om abstracte ideeën succesvol om te zetten naar concrete uitingen.

3

Onze mensen

Een Everbetter projectteam bestaat uit een researcher, een conceptontwikkelaar en een designer. Ze werken samen met diverse specialisten aan één doel: het beste in jouw merk naar boven halen.

4

Onze vibe

Uitnodigend, inspirerend en energiek. Bij Everbetter zijn we open en avontuurlijk. We verwelkomen graag nieuwe – en soms ongebruikelijke – ideeën en geven ze alle ruimte om zich tot inspirerende en opvallende concepten en ontwerpen te ontwikkelen.

Een merkconcept ontwikkelen en focus creëren voor je merk?

Maak een vrijblijvende afspraak om met ons te praten over jouw ambities en de manier waarop wij werken.

Plan een gesprek