Orden je kennis en ideeën met Everbetter’s inzichtensessies

Waar Everbetter onderzoeksmethodes heeft om de klanten van onze klanten beter te leren kennen, vergeten we onze klanten zelf zeker niet. Inzichtensessies gebruiken we bij Everbetter als verzamelnaam voor alle typen sessies die we samen met jou doen. Het varieert van een kick-off tot positioneringsessie. En van stakeholdermapping tot een sessie ‘wensen en eisen’. Het voornaamste doel is de aanwezige kennis en ideeën boven tafel te krijgen en deze te ordenen.

Maak een afspraak

Uitnodigend, inspirerend en energiek

Bij Everbetter willen we zo goed mogelijk gebruikmaken van de visie en kennis van onze ambitieuze klanten. Een ‘gewoon goed gesprek’ vinden we hiervoor niet genoeg. Inzichtensessies zijn goed georganiseerde methodes waarmee we inzichten van hoge kwaliteit naar boven halen. We zetten slimme tools in en scheppen een sfeer die uitnodigend, inspirerend en energiek is. Een inzichtensessie kunnen we bij Everbetter houden of op locatie.

Bekijk in deze cases welke rol inzichtensessies spelen

Be ColourfulThe Highlander Hotel

Discover the water through playFibby

Welke varianten zijn er?

Dit zijn de meest gebruikte inzichtensessies:

  • Kick off. Dit is de start van een project. We stellen een projectgroep samen en gebruiken methodes om de uitdaging, scope en aanpak vast te stellen.
  • Kennis en aannames. In de sessie ‘kennis en aannames’ inventariseren we binnen de projectgroep wat we al weten, wat we denken te weten en wat we te weten willen komen. Een goede basis voor een onderzoeksplan.
  • Wensen en eisen. Een veelgebruikte sessie bij de ontwikkeling van websites. Aan de hand van slimme vragen maken we een lijst van wensen en eisen.
  • Stakeholdermapping. We maken een overzicht van alle organisaties en mensen die invloed hebben op jouw merk en waar jouw merk invloed op heeft. Helpt bij het inzichtelijk maken van relaties en kiezen van focusdoelgroepen.
  • Positioneringsessie. Samen analyseren we je doelgroepen, je concurrentie en de sterktes van jouw bedrijf. Op basis hiervan definiëren we jouw gewenste merkpositionering. De tools die we gebruiken zijn: het persona-canvas, het concurrentie-moodboard en de creatieve brainstorm over je bedrijf zelf.
  • Gebruikersgroepen en gebruiksactiviteiten. Dit is de sessie waarbij we in kaart brengen wie de gebruikers zijn van een communicatiemiddel en wat zij daarmee willen doen. Het levert ideeën op voor de opbouw van informatie en het kiezen van functionaliteiten. Vaak gebruikt bij websites en het design van offertes.

Dit zijn de dingen die ons bijzonder maken

1

Onze mindset

Wij geloven dat branding in de toekomst minder over logo’s en veel meer over verbinding maken gaat. De human connection. Voor ons is diep begrip van wat jouw merk doet en hoe je behoeftes van je doelgroep vervult de sleutel tot het bouwen van een succesvol, connected brand.

2

Onze methodes

Bij Everbetter investeren we continu in onze expertise. Onze methode combineert de wereld van human-centered design met branding. We gebruiken de nieuwste inzichten over hoe creativiteit in het brein werkt om abstracte ideeën succesvol om te zetten naar concrete uitingen.

3

Onze mensen

Een Everbetter projectteam bestaat uit een researcher, een conceptontwikkelaar en een designer. Ze werken samen met diverse specialisten aan één doel: het beste in jouw merk naar boven halen.

4

Onze vibe

Uitnodigend, inspirerend en energiek. Bij Everbetter zijn we open en avontuurlijk. We verwelkomen graag nieuwe – en soms ongebruikelijke – ideeën en geven ze alle ruimte om zich tot inspirerende en opvallende concepten en ontwerpen te ontwikkelen.

Op zoek naar ruimte voor je ideeën?

Maak een afspraak en we bespreken wat inzichtensessies voor jou kunnen betekenen.

Plan een gesprek