Leer je klant kennen

en versterk je merk

Methodes en tools voor een beter begrip.

Beter
begrip
Brand_insights

Brand insights

Samen met jou brengen we de factoren in kaart die het succes van je merk beïnvloeden. We onderzoeken de relaties tussen jouw merk, product, doelgroep, concurrentie en trends. Deze brand insights helpen bij het bepalen van een strategie.

Stakeholder_mapping

Stakeholder mapping

Met behulp van stakeholder mapping identificeren we de mensen, groepen of organisaties die bij je merk betrokken zijn. We maken een visueel overzicht van iedereen die jouw merk beïnvloedt of beïnvloed wordt door jouw merk.

customer_journey_mapping

Customer journey mapping

Welke behoeftes, emoties, triggers en barrières doen zich bij jouw klanten voor tijdens verschillende contactmomenten met je merk? Met customer journey mapping brengen we de hele reis in kaart die jouw klanten met je product of dienst maken.

user_testing

User testing

Het daadwerkelijke gedrag van je doelgroep is vaak een lastige voorspeller. Om te weten of een design echt aanslaat, testen we de beleving en effectiviteit hiervan in de praktijk. Dit is zowel met de eerste ideeën als met een vergevorderd prototype mogelijk.

Everbetter_expert_review

Expert reviews

Snel heldere inzichten

Snel de sterke en zwakke punten van je communicatiemiddel in kaart brengen? Aan de hand van een set wetenschappelijk onderbouwde criteria beoordelen wij de functionaliteit hiervan. Dit met concrete verbeterpunten als resultaat.