Van een ondoordacht document naar een slimme verkooptool

De winnende offerte voor Van der Pluijm Haard & Schouw

Offertedesign van Everbetter

Een innovatieve designdienst

Je verkooptraject heb je goed ingericht. Alles heb je gedaan om je klant enthousiast te maken. En dan komt de allerlaatste stap: het aanbieden van de offerte. Nu moet je de deal sluiten. Maar… hoe komt jouw offerte over op je klant? Hoe ziet hij eruit? Net zoals bij veel andere bedrijven, zagen ze bij Van der Pluijm Haard & Schouw dat hun offertes er onprofessioneel uitzien en het bedrijf daardoor kansen laat liggen. Gelukkig komt Everbetter om de hoek kijken met een innovatieve dienst: offertedesign. Samen met Van der Pluijm maken we van een ondoordacht document een slimme verkooptool die helpt meer kansen te pakken.

Everbetter_10-stappen_aanpak_offertedesign

De winnende offerte voor Van der Pluijm

Spring er positief uit

Potentiële klanten van Van der Pluijm vergelijken offertes van verschillende leveranciers aan de keukentafel. De verkopers van Van der Pluijm zijn daar niet bij. De offerte moet dus helemaal zelfstandig het ‘salesgesprek voeren’. Met behulp van de 10-stappenaanpak werken we toe naar een offertedesign dat er op de keukentafel positief uitspringt. Kennis uit de psychologie en gebruikstests leiden tot waardevolle inzichten waarmee we potentiële klanten precies kunnen triggeren om voor Van der Pluijm te kiezen.

Everbetter_Offertedesign

Resultaat

Sneller een akkoord voor een hoger bedrag

Klanten plaatsen sneller een handtekening onder offertes die ze begrijpen en waarin ze hun wensen herkennen. De verkopers van Van der Pluijm zien dit in de praktijk gebeuren en geven aan sneller een akkoord te ontvangen en ook voor een hoger bedrag. Tevens bereiken ze meer up-selling door slimme handigheidjes op de offerte. Bovendien zijn ze blij met het verminderen van het aantal misverstanden, omdat we klanten op positieve wijze laten committeren aan afspraken over betalingswijzen, to-do’s, etcetera.

Everbetter_VanderPluijmOfferte
Everbetter_VanderPluijmOfferte
Everbetter_VanderPluijmOfferte

Start vandaag nog je reis naar een beter merk

Maurits Vroombout
Design consultant

Start vandaag nog je reis naar een beter merk