Sociale innovatie branding: mensen verder brengen

Als organisatie in de publieke sector wil je de wereld beter maken en mensen verder brengen. Bij Everbetter helpen we initiatieven op het gebied van sociale innovatie door het ontwikkelen van merk- en communicatieconcepten. We hebben de tools en methodes om doelgroepen, stakeholders en jouw organisatie met elkaar te verbinden. Zo creëren we meer steun en een versnelde omarming door de samenleving.

Maak een afspraak

Het succes zit in de human connection

Formeel en van bovenaf communiceren is een vorm van overheidscommunicatie die niet meer past bij de tijd waarin wij leven. Wij maken gebruik van een human-centered aanpak die zeer geschikt is voor gemeenten en organisaties in het sociale domein. We signaleren opvattingen, drijfveren, behoeftes, trends en ontdekken waar de kansen liggen. Deze waardevolle inzichten gebruiken we als startpunt voor visievorming of het ontwikkelen van identiteiten en communicatie.

Everbetter heeft bijgedragen aan sociale innovatie voor

Samen met Everbetter werken aan sociale innovatie?

Wij helpen gemeentes en andere organisaties in het publieke domein met:

  • Onderzoek. Onderzoek naar opvattingen, drijfveren, behoeftes en kennisniveau bij de doelgroep of andere stakeholders. Dit doen we bijvoorbeeld in de vorm van diepte-interviews met klanten, observatie en onderdompeling.
  • Visievorming. Op basis van inzichten uit het veld vormen we een visie die stakeholders verbindt en jouw initiatief vooruit helpt.
  • Merkidentiteiten. Voortbouwend op het onderzoek en de visie, ontwerpt onze brand studio jouw connected brand. Social innovation branding kan bestaan uit een logo, visuele identiteit, tone of voice en alle andere items van een corporate identity.
  • Communicatieconcepten. Everbetter’s human-centered aanpak is zeer geschikt om de doelgroep op een dieper niveau te leren kennen. Zo ontwikkelen we communicatieconcepten en overheidscommunicatie waarmee we de doelgroep sterker kunnen beïnvloeden in denken en handelen.

Dit zijn de dingen die ons bijzonder maken

1

Onze mindset

Wij geloven dat branding in de toekomst minder over logo’s en veel meer over verbinding maken gaat. De human connection. Voor ons is diep begrip van wat jouw merk doet en hoe je behoeftes van je doelgroep vervult de sleutel tot het bouwen van een succesvol, connected brand.

2

Onze methodes

Bij Everbetter investeren we continu in onze expertise. Onze methode combineert de wereld van human-centered design met branding. We gebruiken de nieuwste inzichten over hoe creativiteit in het brein werkt om abstracte ideeën succesvol om te zetten naar concrete uitingen.

3

Onze mensen

Een Everbetter projectteam bestaat uit een researcher, een conceptontwikkelaar en een designer. Ze werken samen met diverse specialisten aan één doel: het beste in jouw merk naar boven halen.

4

Onze vibe

Uitnodigend, inspirerend en energiek. Bij Everbetter zijn we open en avontuurlijk. We verwelkomen graag nieuwe – en soms ongebruikelijke – ideeën en geven ze alle ruimte om zich tot inspirerende en opvallende concepten en ontwerpen te ontwikkelen.

Op zoek naar een bureau voor social innovation branding?

Maak een vrijblijvende afspraak om te praten over de ambities van jouw organisatie.

Plan een gesprek