Branding voor retailproducten: de juiste snaar bij de consument raken

Een mooie verpakking of schitterend logo ontwerpen is niet het probleem. In de dynamische retailsector is de uitdaging het raken van de juiste snaar bij de consument. Bij Everbetter ligt de focus op het inspelen op gevoel van de klant en het maken van een connectie op emotioneel niveau.

Maak een afspraak

Een dieper begrip voor de consument is ons startpunt

Bij Everbetter gaat retail branding verder dan het weergeven van productvoordelen. Ons proces begint met een dieper begrip voor jouw business en je doelgroep. We signaleren opvattingen, drijfveren, behoeftes, trends en ontdekken waar de kansen liggen. Deze waardevolle inzichten gebruiken we als startpunt voor het creëren van jouw unieke retail brand of verpakking.

Everbetter heeft succesvolle retail branding strategieën ontwikkeld voor

Groente was nog nooit zo lekker Hela groentedressings

Samen met Everbetter je retailmerk ontwikkelen?

Als retail branding agency helpen we retailmerken met het volgende:

  • Gebruikstests. Met behulp van focusgroepsessies en consumenteninterviews brengen we de perceptie van jouw product in beeld. We ontdekken hoe we de juiste snaar kunnen raken.
  • Merkpositionering en retail branding strategie. We helpen je bij het vinden van jouw unieke plaats in de markt, met een productactivatie of de doorontwikkeling van je productportfolio. Everbetter heeft de kennis, de creativiteit en de juiste tools om jouw boodschap te versterken.
  • Merkidentiteit. Voortbouwend op de merkpositionering en merkstrategie ontwerpt onze brand studio jouw retail brand. Door middel van storytelling en visualisatie spelen we in op het gevoel van de klant en zorgen zo voor een sterke connectie tussen merk en mens.
  • Verpakkingsontwerp. Bij Everbetter ontwikkelen we treffende verpakkingsconcepten die jouw waarden en ambities verbinden met die van je klanten. Onze verpakkingsontwerpen zijn inspirerend en memorabel, versterken jouw merkverhaal en onderscheiden zich in het schap.

Dit zijn de dingen die ons bijzonder maken

1

Onze mindset

Wij geloven dat branding in de toekomst minder over logo’s en veel meer over verbinding maken gaat. De human connection. Voor ons is diep begrip van wat jouw merk doet en hoe je behoeftes van je doelgroep vervult de sleutel tot het bouwen van een succesvol, connected brand.

2

Onze methodes

Bij Everbetter investeren we continu in onze expertise. Onze methode combineert de wereld van human-centered design met branding. We gebruiken de nieuwste inzichten over hoe creativiteit in het brein werkt om abstracte ideeën succesvol om te zetten naar concrete uitingen.

3

Onze mensen

Een Everbetter projectteam bestaat uit een researcher, een conceptontwikkelaar en een designer. Ze werken samen met diverse specialisten aan één doel: het beste in jouw merk naar boven halen.

4

Onze vibe

Uitnodigend, inspirerend en energiek. Bij Everbetter zijn we open en avontuurlijk. We verwelkomen graag nieuwe – en soms ongebruikelijke – ideeën en geven ze alle ruimte om zich tot inspirerende en opvallende concepten en ontwerpen te ontwikkelen.

Op zoek naar een retail branding agency?

Maak een vrijblijvende afspraak om te praten over jouw merk en ambities.

Plan een gesprek