De opwindende ondernemerskermis

De muziek bonkt, lichten flitsen in alle kleuren van de regenboog en sissende mist vertroebelt het zicht. Mensen lachen en schreeuwen. Je hart klopt in je keel van opwinding. Nee, we hebben het niet over de Tilbursge Kermis, maar over de wilde wereld van het ondernemerschap – de Ondernemerskermis. Welkom! Hier wacht een bonte verzameling van crazy rides op je. En gaan spontaan geluk en blinde paniek hand in hand.

Weet op wat voor rit jij zit

Net als op een echte kermis, tref je in het ondernemerschap verschillende crazy rides aan. Om het hoofd niet op hol te laten slaan, helpt het om te weten op wat voor rit jij zit. Want dan kun je beter beslissen hoe je een stabiele koers uitzet. Om je te helpen onderscheiden we bij Everbetter vier uitdagend ritten die je met een merkstrategie kunt beheersen. Welke attractie lijkt het meeste op jouw ondernemersreis?

Crazy ride 1: De botsauto’s – van ambitie naar roekeloosheid

Ben je een startende ondernemer, vol ambitie en vastberadenheid? Neem je razendsnel beslissingen en probeer je de ene actie na de andere uit? Welkom in de botsauto’s! Hier geef je vol gas, maar loop je het risico om keer op keer te botsen. Voor jou voelt het misschien als ambitie, maar anderen zouden het als roekeloosheid kunnen zien. Wees gerust, er is een manier om deze rit te beheersen en zonder stoten op je doel af te gaan.

Crazy ride 2: De rollercoaster – van ups naar downs

Ben je een ervaren ondernemer die weloverwogen beslissingen neemt, maar toch onvoorspelbare uitkomsten ervaart? Welkom in de rollercoasterr! Hier ervaar je opwindende highs en duik je soms vanuit het niets de diepte in. Het ondernemerschap is vaak een emotionele achtbaan, maar er zijn manieren om deze rit te beheersen en je koers vast te houden, zelfs in de meest uitdagende tijden.

Crazy ride 3: De katapult – van risico naar epische groei

Ben je een vernieuwende ondernemer met baanbrekende ideeën? Sta je op het punt om je onderneming naar nieuwe hoogten te brengen, maar voel je de druk van de risico’s? Welkom in de katapult! Hier zijn de risico’s groot, maar jouw ondernemersrit kan ook episch worden. Er is een manier om deze rit te beheersen en je dromen uit te laten komen.

Crazy ride 4: De draaimolen – van succes naar nieuwe uitdagingen

Ben je een doorgewinterde ondernemer met een succesvolle onderneming, maar vraag je je af: ’En nu?’ Welkom in de draaimolen! Hier is het alsof je in herhaling valt en voel je de urgentie om een nieuwe weg in te slaan. Maar maak je geen zorgen, er zijn manieren om van deze rit een avontuur te maken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Een krachtige merkstrategie als gids

Of je nu in de botsauto’s, de rollercoaster, de katapult of de draaimolen zit, de sleutel tot het beheersen van jouw crazy ride is een krachtige merkstrategie! Een merkstrategie fungeert als jouw betrouwbare gids op de ondernemerskermis. Het brengt je in flow. Bijna net zoals de lazy river op de kermis…

Ontdek jouw crazy ride met de ondernemerstest!

Wil je weten welke rit het meeste lijkt op jouw ondernemersreis? Doe de ondernemerstest en ontdek binnen enkele minuten welke ‘crazy ride’ jouw ondernemersreis het beste kenmerkt. Ontvang direct advies op maat over hoe je met een krachtige merkstrategie jouw koers bepaalt en je ondernemersavontuur naar succes stuurt!

Doe de ondernemerstest